
معرفی پکیج زمینی
به طور کلی و به بیان ساده اگر بخواهیم در رابطه با کاربرد پکیج صحبت به میان آوریم این طور می توان گفت که پکیج دستگاهی است که قادر به تامین همزمان آب گرم مصرفی و آب گرم برای شوفاژ ها به جهت تامین گرمایش می باشد. پکیج ها علاوه بر بازدهی انرژی بالاتر و مصرف سوخت بسیار کم (نسبت به موتور خانه مرکزی)، موجب حذف لوله کشی های گسترده در ساختمان ها شده و هم چنین مزیت هایی هم چون مستقل شدن هر یک از واحد ها به لحاظ گرمایش و تامین آب گرم را در پی دارد. پکیج ها به لحاظ نوع نصب در دو مدل دیواری و ایستاده طراحی و تولید می گردند. در این مقاله قصد داریم به مزایا و معایب پکیج ایستاده بپردازیم.
عملکرد پکیج زمینی در فصل تابستان
عملکرد پکیج زمینی در فصل تابستان
کارکرد پکیج های زمینی در فصول گرم سال به این گونه است که تنها در صورتی که مصرف کننده به آب گرم نیاز داشته باشد، دستگاه به طور خودکار روشن می گردد. به بیان ساده تر می توان گفت هنگامی که مصرف کننده شیر آب گرم را باز می کند فرمان روشن شدن مشعل به واسطه ی میکروسوئیچ سنسور فشار و برد کنترل الکترونیک صادر شده و آب گرم مصرفی با بهره گیری از مبدل حرارتی ثانویه سریعا تامین می گردد. هنگامی که شیر آب گرم توسط کاربر بسته شود فورا پکیج خاموش می گردد. این بدین معنی است که پکیج زمینی مصرف انرژی چندانی نداشته و موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد.
ایجاد آلودگی صوتی
پاسخگویی در متراژ بالا
در واقع پکیج های زمینی بدون مشعل جهت استفاده در مکان هایی با متراژ بالا استفاده می گردند. پکیج های زمینی که داری مخزن کوئل دار هستند به جهت تامین آب گرم مصرفی از مزایای بیشتری برخوردارند. اما این نکته را هم نباید فراموش کرد که فضای بیشتری را اشغال می نمایند. این نوع پکیج ها در شهر هایی که از سختی آب کمتری برخوردار است پر بازده تر بوده و بیشتر استفاده می گردند. به همین علت اگر چند سرویس حمام در منزل وجود دارد و یا اینکه خانه دوبلکس می باشد استفاده از پکیج های زمینی و به مصرف کنندگان پیشنهاد می گردد.
سلام
با تشکر از مطالب مفید و کاربردی تون
موفق باشید.